Siófok Taxi és Minibusz - 0-24 Siófok és környéke.

Siófok Taxi, minibusz és reptéri transzfer szolgáltatás Siófokon és a Balaton környékén. 0 - 24 óráig hívható, Sofőrszolgálat Siófok, Repülőtéri transzfer Budapest - Siófok.
- TAXIRENDELÉS KIZÁRÓLAG TELEFONON lehetséges!- Kérjük legyen tekintettel arra, hogy a nyári balatoni főszezonban Siófokon gyakran ellehetetlenül a gépjármű közlekedés! - Javasoljuk, hogy rendeljen taxit a tervezett indulása előtt minimum 20 perccel! A főszezoni - főleg hétvégi - taxi igényeket nem minden esetben tudjuk időben kielégíteni. Ennek oka, hogy a 25.000 lélekszámú Siófok nyáron akár 300.000 főre is felduzzad. Minden esetben pontos címet adjanak meg, ne a szálláshely fantázia nevét (ez gyakran változik)! Buszmegállóba, földes útra nem tudunk taxit küldeni! - AZ ÉRVÉNYES JELENLEGI TAXI ÁRAKRÓL TELEFONON TUDUNK FELVILÁGOSÍTÁST ADNI.

- Siófok Taxi Siófok - az élet egy utazás - utazzunk együtt! - A Siófok Taxi főbb szolgáltatásai: Természetesen a hagyományos taxi és minibusz-taxi szolgáltatás képezi a fő profilunkat. Ügyfeleink igényeinek megfelelően készséggel állunk rendelkezésre profi sofőrökkel, ha Siófokon sofőrszolgálatra van szükségük. Minden járműkategóriában: taxi, kombi taxi, egyterű taxi, 6 fős minibusz-taxi, 9 fős minibusz, autóbusz 15 - 20 főig tudunk segíteni, ha repülőtéri transzferre van szükség. Főleg Budapest Airport - Siófok viszonylatában végzünk szolgáltatást, de a repülőtéri transzfereket biztosítjuk valamennyi Balaton közeli település és Budapest Ferihegy, Bécs Schwechat, Graz, Pozsony, Zágráb repülőterek között is.

- TAXI INFORMÁCIÓK- 0-24 Telefonszámunk: +36309366966 - Siófok Taxi Siófok
- Taxi árak: gépkocsira értendőek, nem személyenkénti árak
- Az ár tartalmazza a szállítás minden költségét - adó, útdíj.
- Taxirendelés: telefonon.
- Transzfer megrendelés: Írásban vagy telefonon.
- Csomag - poggyász: jelezze, ha komb taxit, minibuszt kér!
- Fizetés készpénzben a gépkocsivezetőnek: FT, EUR, GBP, CHF, USD.
- Bankkártyás fizetés lehetséges: + 3 % felár.
- Fizetés banki átutalással: előzetesen vagy 7 napon belül utólag.
- Számla: online kassza, vagy online számla.
- Gépkocsivezető: németül és angolul beszélő sofőr kérhető.
- Nyári szezonban rendeljen taxit legalább 20 perccel korábban!
- Válassza Ön is a kényelmet és a biztonságot a Siófok Taxit!

- TAXI SZOLGÁLTATÁS ->


- Siófok Taxi - 0 - 24 órában elérhetők vagyunk Siófok tágabb vonzáskörzetében és a Balaton körül. Balaton taxi és minibusz rendelés esetén vegyék figyelembe, hogy a taxi mindig Siófokról indul! Taxi rendelés: +36309366966 - FIGYELEM! - A Magyar Parlament a176//2015. (Vll.7) -es Törvényben szabályozza a taxis és személygépkocsis személyszállítást, a taxi maximum 6 fő utast szállíthat. A siófoki taxi árakat Önkormányzati Rendelet szabályozza, megkülönböztetve a max. 4 fős és a max 6 fős taxi gépkocsikat.

- Taxi ár 3 főig: Siófok belváros: 4.000,- Ft / út

- Taxi ár 3 főig: Zamárdi centrum: 8.000,- Ft / út

- Taxi ár 3 főig: Balatonvilágos: 10.000,- Ft / út

- Taxi ár 3 főig: Siófok Kiliti: 5.000,- Ft / út-tól

- MINIBUSZ TAXI 6+1 FŐS ->

- A taxi maximum 6 fő utast szállíthat. Vállalkozásunk a TAXI SIÓFOK rendelkezik nem taxis, személygépkocsis személyszállító tevékenységi engedéllyel 8+1 fős személygépkocsis és minibuszos fuvarozásra is. Nálunk rendelhet 6, 7, 8, 9 személyes kisbuszokat is. A siófoki minibusz-taxi árakat Önkormányzati Rendelet szabályozza, megkülönböztetve a max. 4 fős és a max 6 fős taxi gépkocsikat.

- Minibusz 6 főig: Siófok belváros: 6.000,- Ft / út

- Minibusz 6 főig: Zamárdi centrum: 12.000,- Ft / út

- Minibusz 6 főig: Balatonvilágos: 15.000,- Ft / út

- Minibusz 6 főig: Siófok Kiliti: 8.000,- Ft / út-tól

- 8+1 SZEMÉLYES MINIBUSZ ->

- A Siófok Taxi rendelkezik tevékenységi engedéllyel nem taxis személygépkocsis személyszállításra is 8 +1 személyes minibuszra. - Siófok minibuszos személyszállítás - party-busz, hotel transzfer. - Repülőtéri Transzfer Siófok - Budapest Ferihegy és Budapest - Siófok közt fix áron, háztól - házig. - Airport Minibusz - Budapest, Bécs Schwechat, Graz, Pozsony, Zagrab, Ljubljana, Maribor, Hévíz. - Minibusz kirándulások: Budapest városnézés, Dunakanyar, Puszta, Balaton körút. - Nemzetközi minibuszos személyszállítás. - Háztól - házig szállítás: Budapest Keleti, Nyugati, Kelenföld, Déli-pályaudvar, Népliget Buszpályaudvar. - Prémium kategóriás, légkondicionált kisbuszok nagy csomagtérrel. - Nemzetközi utakhoz tapasztalt, angolul és németül is beszélő sofőrök kérhetők.

- Minibusz 8 főig: Siófok belváros: 8.000,- Ft / út

- Minibusz 8 főig: Zamárdi centrum: 14.000,- Ft / út

- Minibusz 8 főig: Balatonvilágos: 18.000,- Ft / út

- Minibusz 8 főig: Siófok Kiliti: 9.000,- Ft / út-tól

- MERCEDES VIP SERVICE ->

- A SIÓFOK TAXI szolgáltatása a VIP CAR SERVICE. A hagyományos taxival megegyező áron, prémium kategóriás (főleg) Mercedes gépkocsikkal nyújtunk Siófokon és a Balaton körzetében személyszállítási szolgáltatást. A VIP TAXI ÉS TRANSZFER szolgáltatás kizárólag előrendeléssel rendelhető meg. Megbízható, pontos és udvarias taxi szolgáltatást kínálunk Önöknek előre kiszámítható áron. Modern, felső kategóriás autópark, utasbarát, idegen nyelveket beszélő profi sofőrök garantálják, hogy a taxizás ne csak utazás, hanem kellemes élmény is legyen! - Mivel Siófok a Balaton fővárosa, így az üzleti utazókon kívül külföldi turisták és fesztivál vendégek is sokan érkeznek repülőgéppel sok csomaggal. A nyaraló vendégek repülőtéri transzfereihez a budapesti repülőtér és Siófok között ez a gépkocsi a legmegfelelőbb - nagy csomagtér a poggyásznak és maximális kényelem az utasoknak.

- Taxi ár 3 főig: Siófok belváros: 4.000,- Ft / út

- Taxi ár 3 főig: Zamárdi centrum: 8.000,- Ft / út

- Taxi ár 3 főig: Balatonvilágos: 10.000,- Ft / út

- Taxi ár 3 főig: Siófok Kiliti: 5.000,- Ft / út-tól

- TRANSZFER BUDAPEST - SIÓFOK


- Repülőtéri transzfer Siófok Budapest Airport. Készséggel állunk utasaink rendelkezésére ha üdülni utaznak és repülőgépük Budapestről vagy valamely környező ország repülőteréről (Bécs Schwechat, Bratislava, Graz, Zagrab) indul, vagy oda érkezik. Egyéni és céges megrendelőink, szerződött utazási irodák és szállodák megelégedettsége és rendszeres megbízásai teszik lehetővé, hogy járműparkunkat folyamatosan, a kor igényeinek megfelelően frissíthessük. Vállalkozásunk rendelkezik a tevékenységhez szükséges valamennyi hatósági engedéllyel és megfelel a Nemzeti Közlekedési Hatóság által támasztott valamennyi törvényi feltételnek. - Premium kategóriás személyszállítás, taxi, minibusz, busz kategóriákban Budapest Repülőtér, Budapest Pályaudvar, Budapest Népliget Buszpályaudvar és Siófok vagy más Balaton közeli települések között. - A busz, a vonat és a repülő nem vár, de mi mindig megvárjuk Önt és rugalmasan alkalmazkodunk az Önök igényihez. A privát transzfer sokkal kényelmesebb mint busszal vagy vonattal utazni. A Budapest Siófok közti egyéni reptéri transzferekhez, személyszállításhoz igény esetén németül és angolul beszélő sofőrt biztosítunk. Utakat és utasokat nem szervezünk, menetrendi járatokat nem indítunk. Az utazás során kizárólag Ön vagy a csoportjához tartozó utasok tartózkodnak a gépkocsiban. A transzfer árak gépkocsira értendőek, nem személyenkéni árak.

- RENDELJE MEG TRANSZFERÉT ->

- FOGLALJON EGYSZERŰEN ONLINE!- Kérjük legyen tekintettel arra, hogy ajánlatkérése még nem jelent megrendelést! Árajánlatot az oldalunkon található ajánlatkérő forma segítségével írásban kérhet. Kérjük, hogy az ajánlatkérésben valamennyi - a transzfer pontos bonyolításához szükséges - adatot adják meg. Adataikat bizalmasan kezeljük. Ajánlatkérése elküldéséről automatikus visszaigazolást kap. A megrendelését csak úgy tudjuk visszaigazolni, ha megkapjuk Öntől, hogy elfogadja az ajánlatunkat! Bármilyen kérdéssel hívhat telefonon:+36302376000 WhatsApp, Facetime, Messenger, Viber ...

- SOFŐRSZOLGÁLAT - SIÓFOK


- Sofőrszolgálat Siófok. Amennyiben alkoholt fogyasztott, vagy nem képes a biztonságos vezetésre, rendeljen profi sofőrszolgálatot Siófokon és környékén! - Siófok nem csak a Balaton, hanem a nyár és a bulik fővárosa is. Előfordul, hogy valaki autóval indul el és mégis alkoholt fogyaszt. Ebben az esetben ne közlekedjen tovább, mert nem csak a jogosítványa, hanem az Ön és mások testi épsége, élete is veszélybe kerülhet! - A sofőrszolgálat sem olcsó, de az Ön és mások élete és a bírság viszont kifejezetten drága! - A Siófok Sofőrszolgálat igénybe vehető: Siófok, Zamárdi, Szántód, Balatonföldvár, Balatonszabadi, Balatonvilágos, Balatonaliga, Balatonfőkajár, Balatonkenese, Balatonfűzfő, Kőröshegy, Balatonendréd, ... továbbá a közeli településeken is. * A sofőrsegélyt megbízható, profi, kiváló helyismerettel rendelkező Siófoki taxisofőrök látják el szabad kapacítás esetén. * Segítünk ha kell, de a sofőrsegélyt kétszeres taxi áron biztosítjuk! Mielőtt sofőrszolgálatot rendel, kérjük, hogy tájékozódjon a taxi árakról, melyeket Siófokon önkormányzati rendelet szabályoz! A legfrekventáltabb időszakokban - főleg a fesztiválok alatt és nyári hétvégeken - nem áll módunkban sofőrszolgálatot biztosítani. A szolgáltatásról minden esetben a taxis személyszállítás előírásai szerint online pénztárgéppel nyugtát illetve online számlát adunk.

- MINIBUSZ KIRÁNDULÁSOK- Siófok Taxi - Minibuszos kirándulások - Főleg a Balatonhoz érkező külföldiek veszik igénybe minibuszos kirándulásainkat. Kisebb csoportoknak kínálunk egyéni, egész napos, exkluzív minibuszos kirándulásokat: Balaton körút, borkóstoló Zamárdiban és Balatonlellén, Siófok by night - éjszakai városnézés, Budapest nappali vagy éjszakai városnézés, Pusztaprogram lovasbemutatóval, Dunakanyar - kirándulás Magyarország történelmébe stb. Igény esetén bárhova vállalunk kirándulást és a megszervezésében is segítünk. Szükség szerint angolul, németül, oroszul beszélő idegenvezetőt is biztosítunk.

- TAXI ÁRAK SIÓFOK ... zóna-árak a bizalom jegyében!


- Taxi Árak Siófok - A siófoki taxi árak egységes AJÁNLOTT ZÓNA ÁRAK, melyeket Siófok Város képviselő testülete rendeletben szabályoz.
A taxi mindig a belvárosból indul. A zóna-ár táblázatban található városrészekből normál taxi tarifa 1 - 4 főig a sárga mezőben, minibusz-taxi tarifa 6 főig a sötét mezőben található.
* FIGYLEM! A taxi árak normál viszonyok mellett alkalmazhatóak. A nyári főszezonban, fesztiválok, rendezvények, extrém időjárási és közlekedési viszonyok mellett a jelzett áraktól eltérő árakat alkalmazhatunk! ** Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy a nyári hétvégéken a megnövekedett forgalom miatt hosszabb időbe telhet, amíg a taxi a címre érkezik! Siófokon is rendeljék meg a taxit vagy minibuszt legalább 20 perccel a tervezett indulás előtt! Megértésüket köszönjük.

- Válassza Ön is a kényelmet és a biztonságot!


- FIGYELEM!
A felsorolt árak tájékoztató jellegűek. Extrém forgalmi és időjárási viszonyok közt, vagy speciális igények esetén az írásban vagy telefonon visszaigazolt ár fizetendő.

- SIÓFOK VÁROS- taxi árak ->

Siófokmax 4 főmax 6 főmax 8 fő
Belváros4.000,-6.000,-8.000,-
Széplak-felső 1.5.000,-7.500,-10.000,-
Széplak-felső 2.5.000,-8.000,-10.000,-
Széplak-alsó6.000,-9.000,-11.000,-
Siófok-Töreki8.000,-12.000,-14.000,-
Zamárdi-Felső7.000,-10.000,-12.000,-
Zamárdi-centrum8.000,-12.000,-14.000,-
Balatonendréd9.000,-14.000,-15.000,-
Lulla12.000,-18.000,-20.000,-
Torvaj14.000,-20.000,-22.000,-
Sérsekszőlős14.000,-20.000,-22.000,-
Tab20.000,-25.000,-30.000,-
Szántód10.000,-15.000,-16.000,-
Balatonföldvár12.000,-15.000,-18.000,-
Kőröshegy12.000,-15.000,-17.000,-
Bálványos13.000,-16.000,-18.000,-
Kereki13.000,-16.000,-18.000,-
Pusztaszemes15.000,-20.000,-22.000,-
Kapoly20.000,-25.000,-30.000,-
Zics24.000,-30.000,-35.000,-
Miklósi25.000,-30.000,-35.000,-
Törökkoppány30.000,-35.000,-40.000,-
Somogymeggyes23.000,-28.000,-30.000,-
Nágocs28.000,-30.000,-35.000,-
Andocs30.000,-35.000,-40.000,-
Bonnyapuszta35.000,-40.000,-45.000,-
Kisbárapáti26.000,-32.000,-35.000,-
Kisbárapáti38.000,-40.000,-45.000,-
Igal40.000,-50.000,-60.000,-
Szabadi-fürdő5.000,-8.000,-10.000,-
Sóstó-1.6.000,-9.000,-10.000,-
Sóstó-2.7.000,-9.000,-12.000,-
Sóstó-3.8.000,-12.000,-15.000,-
Balatonvilágos10.000,-15.000,-18.000,-
Balatonaliga12.000,-18.000,-20.000,-
Balatonakarattya15.000,-20.000,-25.000,-
Balatonfőkajár15.000,-22.000,-25.000,-
Balatonkenese15.000,-20.000,-25.000,-
Balatonfűzfő17.000,-25.000,-30.000,-
Lepsény15.000,-22.000,-25.000,-
Enying16.000,-22.000,-28.000,-
Ozora45.000,-50.000,-60.000,-
Simontornya38.000,-40.000,-50.000,-
Szabadi-falu 1.6.000,-9.000,-10.000,-
Szabadi-falu 2.7.000,-11.000,-12.000,-
Kiliti-1.5.000,-8.000,-9.000,-
Kiliti-2.6.000,-9.000,-10.000,-
Kiliti-Reptér8.000,-12.000,-14.000,-
Kiliti-Ugró bázis9.000,-13.000,-15.000,-
Ságvár9.000,-13.000,-15.000,-
Nyim12.000,-15.000,-20.000,-
Ádánd10.000,-15.000,-18.000,-
Som10.000,-15.000,-18.000,-
Nagyberény12.000,-16.000,-22.000,-
Bábonymegyer15.000,-20.000,-25.000,-
Iregszemcse20.000,-25.000,-30.000,-
Tamási30.000,-40.000,-50.000,-

- SIÓFOK- Siófok a Balaton fővárosa! Joggal használhatjuk a Balaton fővárosa nevet, mivel a Balaton mellett a legnagyobb népességgel (25.000 fő) rendelkező város, 17 km hosszú partszakasza van. Évente több százezer turista érkezik Siófokra. Nemcsak honfitársaink által kedvelt üdülőhely, de - a temérdek kiemelt rendezvénynek is köszönhetően - évről évre többen keresnek fel bennünket külföldről is. Napjainkra a minőségi beruházásoknak köszönhetően Siófok a Dél-Dunántúl első számú wellness- és konferenciaközpontjává lépett elő, hogy a nyári szezont követő hónapokban is érdemes legyen a városba látogatni akár csak egy hosszú hétvégére is. Fejlett idegenforgalmi infrastruktúra, évről évre bővülő programkínálat vonzza Siófokra a hazai és külföldi vendégeket.
- Hasznos linkek:, - Szállás Siófok ->, - Plázs Siófok ->, - Balatoni Hajózás ->,- Helló Siófok ->

- BUDAPEST - BALATON TRANSZFER- Figyelem! - Kizárólag egyéni taxi, vagy minibuszos, autóbuszos transzfereket teljesítünk Budapest Liszt Fernc Repülőtér (Ferihegy) és a Balaton közeli települések, valamint Nyugat-Magyarország, városai, turisztikai célpontjai között. - Leggyakoribb transzfereink belföldön: Budapest - Balaton, Siófok, Zamárdi, Balatonkenese, Balatonalmádi, Balatonfüred, Veszprém, Tihany, Badacsony, Keszthely, Hévíz, Nagykanizsa, Nagyatád, Marcali, Kaposvár, Igal, Dombóvár, Tamási. - Vállalunk egyéni vagy kiscsoportos utakat bármely Nyugat-Magyarországi cím, hotel és a Budapest Repülőtér között. A privát taxi, minibusz, autóbusz transzferekre fix-árakat alkalmazunk, semmi rejtett költséget, vagy extra díjat nem számolunk fel az árajánlatunkban megadotton felül. Utasaink azért választanak bennünket, mert a rugalmas indulás, a háztól-házig személyszállítás, hogy nem kell idegenekkel együtt utazniuk, biztonságossá és kényelmessé teszi az utazást.


- NEMZETKÖZI SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS -> TRANSZFER


COVID-19 - Az éppen aktuális előírások és korlátozások betartásával folyamatosan biztosítjuk a nemztetközi transzfer szolgáltatást is. Kérjük legyen tekintettel arra, hogy egymás és a saját biztonságunk érdekében - ha a járványhelyzet megkívánja - arc maszkot használunk az utazás során és ezt az utasainktól is elvárjuk! Külföldre vagy külföldről történő utazásaihoz szükséges imformációkat a Konzuli Szolgálat honlapján találhat.
- Készséggel állunk utasaink rendelkezésére ha üdülni utaznak és repülőgépük valamely környező ország repülőteréről indul, vagy oda érkezik Budapest Repülőtér helyett. Gyakoribb egyéb reptéri transzfereink: Bécs Schwechat Repülőtér, Graz Repülőtér, Pozsony Bratislava Repülőtér, Zagrab, Ljubljana Repülőtér, Hévíz Balaton Airport. - Taxi, Minibusz vagy Autóbusz? Nemzetközi fuvarozást végzünk versenyképes, kedvező árakon Magyarország, Budapest, Balaton és a környező Közép-Európai országok jelentősebb turisztikai célpontjai, nagyobb városai között: Budapest, Bécs, Pozsony Bratislava, Graz, Zagrab Salzburg, Praga, Český Krumlov, Brno, Plitvice, Rijeka, Ljubljana, Bled, Maribor, Triest, Velence, Garda-tó, Lido di Jesolo, Passau, München, Drezda ... stb. Vállalkozásunk rendelkezik a tevékenységhez szükséges valamennyi hatósági engedéllyel és megfelel a Nemzeti Közlekedési Hatóság által támasztott valamennyi törvényi feltételnek.

Utasvélemények

Maria Maglasang - Indonesia

I always wanted to visit these cities (Bratislava, Vienna, Budapest). I'm so happy, I found this site! Easy to book, enough details and information, so I didn't have to worry about anything. Thanks for the trip! I miss these places already! Best wishes: Maria from Indonesia

2018-03-19

Nancy Morton - USA

I got a European trip as a graduation gift from my mom. Due to some errors, we missed the train from Vienna to Budapest. Luckily, we found this site and it was really life-saving! After hours of worrying, we met a kind and helpful driver and it was a relief! It was a good idea, to use a professional service instead of getting lost in a foreign-language country even more. It was an enjoyable ride and we also got useful tips for sights, museums and restaurants. Thank you very much Emil!
Nancy Morton - USA California

2018-03-19

Marek Jablonsky - Poland

Hi! We were travelling with the kids from Vienna to Budapest with the option of travelling through the Danube Bend. So rich history and amazing view! Our guide and driver was so easy-going, helpful and intelligent. The kids enjoyed the time so much and learnt more, than in a history lesson! We would like to thank you for the ride. It was an awesome day, you made our trip so interesting! Thank You Emil! Regards: Marek Jablonsky - Poland

2018-03-19

Tommy Lim

"We had booked for us 3 Emil as a private driver from Vienna to Budapest in Sept. 2017 via his homepage viennabudapest.hu. It was easy to find all the informations on the site. His offer was promt and detailed, he answered for all our questions previously in his transfer confirmation. The pick up was in the exact time, the car is a luxury Mercedes E class estate car, enough luggage-rack for our 4 suitcases and hand bags. He offered us not a simple direct transport to Budapest but a scenic tour via Bratislava, which is the capital city of Slovakia. It was amazing!!! Highly recommended! Thank you Emil!"

2018-03-10

Daniel Sikorsky

It was an excellent ride and excellent car excellent driver.
Five stars!
Thanks Emil

2018-01-10

Dieter und Elke Schröder

Wir möchten uns für die pünktliche Abholung aus Pari bedanken.Wir
können Sie nur weiter empfehlen.
Grüße aus Schleswig Holstein!

Dieter und Elke Schröder

2017-07-06

Robert Venczel - USA Florida

Nálunk Amerikában teljesen más kép él a taxisokról. Nemrég meglátogattam az őseim földjét családommal. Sajnos a gyerekeim nem jól beszélik a Magyar nyelvet. Az interneten találták - szerencséjükre - a mi kedvenc magyar sofőrünket, aki nem csak, hogy kiválóan beszél angolul, de hihetetlen lexikális tudással rendelkezik. Innentől kezdve felébredt a kíváncsiságuk az Óhaza történelme és kultúrája iránt. Emil minden tiszteletet és elismerést megérdemel.
Köszönjük Emil! (Újra jövünk)

2016-03-04

Nyilvántartási szám: 25697297
Adószám: 51336985-1-34

Copyright: siofoktaxi.hu © 2009 - 2024

Bokros Emil

SIÓFOK TAXI ÉS MINIBUSZ, REPÜLŐTÉRI TRANSZFER
Bokros Emil EV.
Cím: 8600 Siófok Rigó utca 12.
Telefon: +36309366966 Angolul, Németül, Magyarul
E-Mail: siotaxi@siotaxi.hu