TAXI ÉS MINIBUSZ BALATONAKARATTYA - REPÜLŐTÉRI TRANSZFER

Balatonakarattya Taxi és minibusz és reptéri transzfer szolgáltatás Balatonakarattya, Balatonvilágos, Balatonkenese, Balatonfőkajár és környéke. 0 - 24 óráig hívható, Sofőrszolgálat Balatonakarattya , Repülőtéri transzfer Budapest - Balatonakarattya.

- Kérjen ajánlatot, megéri! Vissza fuvar esetén jelentős kedvezményt kaphat transzfer árainkból.

0 - 24 Taxi rendelés: Balatonakarattya, Balatonvilágos, Balatonkenese, Balatonfőkajár - +36309366966 - Taxi, minibusz privát transzfer Budapest Repülőtér - Balatonakarattya. Angolul, németül beszélő sofőr. ❤️


- Balatonakarattya Taxi Siófok - Az élet is egy utazás, utazzunk együtt!Taxi szolgáltatás, személyszállítás Siófok, Balatonakarattya, Balatonvilágos, Balatonkenese, Balatonfőkajár és a Balaton körzetében taxi, minibusz, autóbusz kategóriákban. Leggyakoribb megrendeléseink: Hotel Marina Port - >, Balatonfői Yacht Club ->, Kenese-völgye Villahotel ->, Il Mercato Ristorante e Gelateria ->. - Leggyakrabban Balatonakarattya - Siófok és a közeli települések között veszik igénybe a taxit. Figyelem! Rendelje meg a taxit időben, mert a taxi mindig Siófokról indul!Vállalkozásunk kínálatában a taxi, minibusz szolgáltatások, sofőrszolgálat és a repülőtéri transzferek melett kiemelt szerepet kapnak a kis létszámú csoportoknak szervezett egyedi exkluzív minibuszos kirándulások, borkóstlók transzferei a Balaton körül. Vállaljuk konferenciák, rendezvények, esküvők teljes körű fuvarozását. Személyszállítás megrendelhető normál személytaxival, 6+1 személyes egyterű minibusz taxival, 8+1 személyes minibusszal.

- TAXI SZOLGÁLTATÁS ->


- Balatonakarattya Taxi Siófok - 0 - 24 órában elérhetők vagyunk Siófok, Balatonakarattya, Balatonvilágos, Balatonkenese, Balatonfőkajár és a Balaton tágabb vonzáskörzetében-Mi Siófokról biztosítjuk a taxi szolgáltatást Siófok, Balatonakarattya, Balatonvilágos, Balatonkenese, Balatonfőkajár környékén.Taxi és minibusz rendelés esetén vegyék figyelembe, hogy a taxi mindig Siófokról indul! Taxi rendelés: +36309366966 - FIGYELEM! - A Parlament a176//2015. (Vll.7) -es Törvényben szabályozza a taxis és személygépkocsis személyszállítást, a taxi maximum 6 fő utast szállíthat. A taxi árakat Önkormányzati Rendelet szabályozza, megkülönböztetve a max. 4 fős taxi és a max 6 fős minibusz-taxi gépkocsikat.Leggyakoribb áraink Balatonakarattyáról ->.

- Taxi ár 4 főig: Siófok belváros: 15.000,- Ft / út

- Taxi ár 4 főig: Balatonakarattyán belül: 15.000,- Ft / út

- Taxi ár 4 főig: Zamárdi: 23.000,- Ft / út

- Taxi ár 4 főig: Balatonfüred: 35.000,- Ft / út

- MINIBUSZ TAXI 6+1 FŐS ->

- A taxi maximum 6 fő utast szállíthat. Vállalkozásunk a TAXI BALATONAKARATTYA rendelkezik 6+1 személyes minibusz taxikkal is valamint nem taxis, személygépkocsis személyszállító tevékenységi engedéllyel 8+1 fős személygépkocsis és minibuszos fuvarozásra is. Nálunk rendelhet 6, 7, 8, 9 személyes kisbuszokat is. A taxi árakat Önkormányzati Rendelet szabályozza, megkülönböztetve a max. 4 fős és a max 6 fős minibusz-taxi gépkocsikat, valamint 8+1 fős minibuszokat.
Leggyakoribb áraink Balatonakarattyáról ->.

- Taxi ár 6 főig: Siófok belváros: 20.000,- Ft / út

- Taxi ár 6 főig: Balatonakarattyán belül: 20.000,- Ft / út

- Taxi ár 6 főig: Zamárdi: 32.000,- Ft / út

- Taxi ár 6 főig: Balatonfüred: 50.000,- Ft / út

- 8+1 SZEMÉLYES MINIBUSZ ->

- A Siófok - Balatonakarattya Taxi rendelkezik tevékenységi engedéllyel nem taxis személygépkocsis személyszállításra is 8 +1 személyes minibuszra. - Balatonakarattya minibuszos személyszállítás - party-busz, hotel transzfer. - Repülőtéri Transzfer Balatonakarattya - Budapest Ferihegy és Budapest - Balatonakarattya közt fix áron, háztól - házig. - Airport Minibusz - Budapest, Bécs Schwechat, Graz, Pozsony, Zagrab, Ljubljana, Maribor, Hévíz. - Minibusz kirándulások: Budapest városnézés, Dunakanyar, Puszta, Balaton körút. - Nemzetközi minibuszos személyszállítás. - Háztól - házig szállítás: Budapest Keleti, Nyugati, Kelenföld, Déli-pályaudvar, Népliget Buszpályaudvar. - Prémium kategóriás, légkondicionált kisbuszok nagy csomagtérrel. - Nemzetközi utakhoz tapasztalt, angolul és németül is beszélő sofőr kérhető. Leggyakoribb áraink Balatonakarattyáról ->.

- Taxi ár 8 főig: Siófok belváros: 25.000,- Ft / út

- Taxi ár 8 főig: Balatonakarattyán belül: 25.000,- Ft / út

- Taxi ár 8 főig: Zamárdi: 39.000,- Ft / út

- Taxi ár 8 főig: Balatonfüred: 60.000,- Ft / út

- MERCEDES VIP SERVICE ->

- A SIÓFOK - BALATONAKARATTYA TAXI szolgáltatása a VIP CAR SERVICE. A hagyományos taxival megegyező áron, prémium kategóriás (főleg) Mercedes gépkocsikkal nyújtunk Siófokon, Balatonakarattyán, Balatonkenesén és a Balaton körzetében személyszállítási szolgáltatást. A VIP TAXI ÉS TRANSZFER szolgáltatás kizárólag előrendeléssel rendelhető meg. Megbízható, pontos és udvarias taxi szolgáltatást kínálunk Önöknek előre kiszámítható áron. Modern, felső kategóriás autópark, utasbarát, idegen nyelveket beszélő profi sofőr garantálják, hogy a taxizás ne csak utazás, hanem kellemes élmény is legyen! - Mivel Balatonakarattya és Balatonkenese a Balaton kedvelt turisztikai célpontjai, így az üzleti utazókon kívül külföldi turisták és fesztivál vendégek is sokan érkeznek repülőgéppel sok csomaggal. A nyaraló vendégek repülőtéri transzfereihez a budapesti repülőtér és Balatonakarattya és Balatonkenese között ez a gépkocsi a legmegfelelőbb - nagy csomagtér a poggyásznak és maximális kényelem az utasoknak. Leggyakoribb áraink Balatonakarattyáról ->.

- Taxi ár 4 főig: Siófok belváros: 15.000,- Ft / út

- Taxi ár 4 főig: Balatonakarattyán belül: 15.000,- Ft / út

- Taxi ár 4 főig: Zamárdi: 23.000,- Ft / út

- Taxi ár 4 főig: Balatonfüred: 35.000,- Ft / út

- TRANSZFER BUDAPEST - BALATONAKARATTYA ->


- Repülőtéri transzfer Balatonakarattya, Balatonvilágos, Balatonkenese, Balatonfőkajár. - Budapest Airport. Készséggel állunk utasaink rendelkezésére ha üdülni utaznak és repülőgépük Budapestről, Sármellék Hévíz-Balaton Airport-ról vagy valamely környező ország repülőteréről (Bécs Schwechat, Bratislava, Graz, Zagrab) indul, vagy oda érkezik. Egyéni és céges megrendelőink, szerződött utazási irodák és szállodák megelégedettsége és rendszeres megbízásai teszik lehetővé, hogy járműparkunkat folyamatosan, a kor igényeinek megfelelően frissíthessük. Vállalkozásunk rendelkezik a tevékenységhez szükséges valamennyi hatósági engedéllyel és megfelel a Nemzeti Közlekedési Hatóság által támasztott valamennyi törvényi feltételnek. - Premium kategóriás személyszállítás, taxi, minibusz, busz kategóriákban Budapest Repülőtér, Budapest Pályaudvar, Budapest Népliget Buszpályaudvar és Balatonakarattya, Balatonvilágos, Balatonkenese, Balatonfőkajár vagy más Balaton közeli települések között. Leggyakoribb transzfereink belföldön: Budapest Repülőtér - Balaton, Balatonakarattya, Balatonvilágos, Balatonkenese, Balatonfőkajár. Balatonfűzfő, Litér, Papkeszi, Csajág, Füle, Polgárdi.- A busz, a vonat és a repülő nem vár, de mi mindig megvárjuk Önt és rugalmasan alkalmazkodunk az Önök igényihez. A privát transzfer sokkal kényelmesebb mint busszal vagy vonattal utazni. Repülőtéri információkért kattintson a kiválasztott repülőtérre! -> - Budapest Repülőtér ->, - Hévíz-Balaton Repülőtér ->,- Debrecen Repülőtér ->,- Siófok-Kiliti Repülőtér ->,- Pécs-Pogány Repülőtér ->,- Bécs Schwechat Repülőtér ->,- Graz Repülőtér ->,- Pozsony Bratislava Repülőtér ->,- Zagrab Repülőtér ->

- REPTÉRI TRANSZFER ÁRAK ->


- Reptéri transzferek árai Balatonakarattya, Balatonvilágos, Balatonkenese, Balatonfőkajár és a felsorolt repülőterek között- A transzfer árak normál viszonyok mellett alkalmazhatóak. A nyári főszezonban, fesztiválok, rendezvények, extrém időjárási és közlekedési viszonyok mellett a jelzett áraktól eltérő árakat alkalmazhatunk! ** Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy a nyári hétvégéken a megnövekedett forgalom miatt hosszabb időbe telhet, amíg a repülőtérre érkezik, ennek függvényében kérje az indulást!
- FIGYELEM! A felsorolt árak tájékoztató jellegűek. Extrém forgalmi és időjárási viszonyok közt, vagy speciális igények esetén mindig az írásban vagy telefonon visszaigazolt ár fizetendő.
- A transzfert mind két irányban megrendelheti.

BALATONAKARATTYA- reptéri transzfer árak ->

Repülőtérmax 3 főmax 6 főmax 8 fő
Budapest Airport Repülőtér - Balatonakarattya75.000,-80.000,-90.000,-
Budapest Kelenföld Pályaudvar - Balatonakarattya70.000,-80.000,-90.000,-
Budapest Déli Pályaudvar - Balatonakarattya70.000,-80.000,-90.000,-
Budapest Keleti Pályaudvar - Balatonakarattya70.000,-80.000,-90.000,-
Budapest Nyugati Pályaudvar - Balatonakarattya70.000,-80.000,-90.000,-
Budapest Népliget Pályaudvar - Balatonakarattya70.000,-80.000,-90.000,-
Kiliti Repülőtér - Balatonakarattya23.000,-12.000,-15.000,-
Bécs Repülőtér - Balatonakarattya140.000,-160.000,-180.000,-
Hévíz-Balaton Repülőtér - Balatonakarattya60.000,-70.000,-80.000,-
Graz Repülőtér - Balatonakarattya150.000,-170.000,-190.000,-
Zágráb Repülőtér - Balatonakarattya140.000,-160.000,-180.000,-
Pozsony Repülőtér - Balatonakarattya130.000,-140.000,-160.000,-

- KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT! ->

- FOGLALJON EGYSZERŰEN ONLINE! - Kérjük legyen tekintettel arra, hogy ajánlatkérése még nem jelent megrendelést! Árajánlatot az oldalunkon található ajánlatkérő forma segítségével írásban kérhet. Kérjük, hogy az ajánlatkérésben valamennyi - a transzfer pontos bonyolításához szükséges - adatot adják meg. Adataikat bizalmasan kezeljük. Ajánlatkérése elküldéséről automatikus visszaigazolást kap. A megrendelését csak úgy tudjuk visszaigazolni, ha megkapjuk Öntől, hogy elfogadja az ajánlatunkat! Bármilyen kérdéssel hívhat telefonon:+36302376000 WhatsApp, Facetime, Messenger, Viber ...

- SOFŐRSZOLGÁLAT BALATONAKARATTYA


- Sofőrszolgálat Balatonakarattya -. Amennyiben alkoholt fogyasztott, vagy nem képes a biztonságos vezetésre, rendeljen profi sofőrszolgálatot Balatonakarattyán és környékén! Olcsóbb mint a bírság. - Gyakran előfordul, hogy valaki autóval indul el és mégis alkoholt fogyaszt. Ebben az esetben ne közlekedjen tovább, mert nem csak a jogosítványa, hanem az Ön és mások testi épsége, élete is veszélybe kerülhet! - A sofőr szolgálat sem olcsó, de az Ön és mások élete és a bírság viszont kifejezetten drága!- A Siófok - Balatonakarattya, Sofőrszolgálat igénybe vehető: Siófok, Balatonakarattya, Balatonvilágos, Balatonkenese, Balatonfőkajár. Balatonfűzfő, Litér, Papkeszi, Csajág, Füle, Polgárdi, ... továbbá a Balatonakarattyához közeli településeken is. * A sofőrsegélyt megbízható, profi, kiváló helyismerettel rendelkező Siófoki taxisofőrök látják el szabad kapacitás esetén. * Segítünk ha kell, de a sofőrsegélyt kétszeres taxi áron biztosítjuk!

- ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK- 0-24 Telefonszámunk: +3630309366966 - Balatonakarattya Taxi Siófok
- Taxi árak: gépkocsira értendőek, nem személyenkénti árak
- Az ár tartalmazza a szállítás minden költségét - adó, útdíj, parkolás.
- Taxirendelés: Írásban vagy telefonon.
- Transzfer megrendelés: Írásban vagy telefonon.
- Csomag - poggyász: Kérhet kombi taxi vagy minibuszt.
- Fizetés készpénzben a gépkocsivezetőnek: FT, EUR, GBP, CHF, USD.
- Bankkártyás fizetés lehetséges: + 3 % felár.
- Fizetés banki átutalással: előzetesen vagy 7 napon belül utólag.
- Számla: online kassza, vagy online számla.
- Gépkocsivezető: németül és angolul beszélő sofőr kérhető-

- MINIBUSZ KIRÁNDULÁSOK- Balatonakarattya - Siófok Taxi - Minibuszos kirándulások - Főleg a Balatonhoz érkező külföldiek veszik igénybe minibuszos kirándulásainkat. Kisebb csoportoknak kínálunk egyéni, egész napos, exkluzív minibuszos kirándulásokat: Balaton körút, borkóstoló Zamárdiban és Kőröshegyen, Siófok by night - éjszakai városnézés, Budapest nappali vagy éjszakai városnézés, Pusztaprogram lovasbemutatóval, Dunakanyar... kirándulás Magyarország történelmébe stb. Igény esetén bárhova vállalunk kirándulást és a megszervezésében is segítünk. Szükség szerint angolul, németül, oroszul beszélő idegenvezetőt is biztosítunk.

- TAXI ÁRAK BALATONAKARATTYA ... zóna-árak a bizalom jegyében!


- Taxi Árak Balatonakarattya- Akkor hívjon bennünket, ha elfogadja, hogy Siófokról biztosíjuk a taxi szolgáltatást Balatonakarattyán és környékén. A siófoki taxi árak AJÁNLOTT egységes zóna-árak, melyeket Siófok Város képviselő testülete rendeletben szabályoz.- A taxi mindig Siófok belvárosból indul. A zóna-ár táblázatban található városrészekből normál taxi tarifa 1 - 4 főig a sárga mezőben, minibusz-taxi tarifa 6 főig a sötét mezőben található.
* FIGYELEM
! A taxi árak normál viszonyok mellett alkalmazhatóak. A nyári főszezonban, fesztiválok, rendezvények, extrém időjárási és közlekedési viszonyok mellett a jelzett áraktól eltérő árakat alkalmazhatunk! ** Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy a nyári hétvégéken a megnövekedett forgalom miatt hosszabb időbe telhet, amíg a taxi a címre érkezik! Balatonakarattyán is rendeljék meg a taxit vagy minibuszt legalább 30 perccel a tervezett indulás előtt! Megértésüket köszönjük.
- Válassza Ön is a kényelmet és a biztonságot!

- FIGYELEM! A felsorolt árak tájékoztató jellegűek. Extrém forgalmi és időjárási, inflációs viszonyok közt, vagy speciális igények esetén az írásban vagy telefonon visszaigazolt ár fizetendő.
- A taxi mindig Siófok belvárosból indul.

BALATONAKARATTYA- taxi árak ->

Balatonakarattyamax 4 főmax 6 főmax 8 fő
Balatonakarattyán-belül15.000,-18.000,-22.000,-
Balatonfőkajár17.000,-20.000,-24.000,-
Balatonkenese15.000,-20.000,-24.000,-
Balatonfűzfő17.000,-22.000,-25.000,-
Balatonalmádi25.000,-25.000,-30.000,-
Balatonfüred35.000,-35.000,-40.000,-
Balatonaliga15.000,-20.000,-24.000,-
Balatonvilágos15.000,-20.000,-24.000,-
Sóstó-3.15.000,-20.000,-24.000,-
Sóstó-2.15.000,-20.000,-24.000,-
Sóstó-1.15.000,-20.000,-24.000,-
Szabadi-fürdő15.000,-18.000,-22.000,-
Siófok centrum15.000,-18.000,-21.000,-
Széplak-felső 1.20.000,-20.000,-22.000,-
Széplak-felső 2.20.000,-22.000,-24.000,-
Széplak-alsó21.000,-23.000,-25.000,-
Zamárdi-Felső22.000,-24.000,-30.000,-
Zamárdi23.000,-25.000,-30.000,-
Siófok-Töreki23.000,-25.000,-30.000,-

- BALATONAKARATTYA


- Balatonakarattya Taxi Siófok. - A Budapest felől érkező utas itt pillantja meg először a Balatont. A magas partfal pereméről széles panoráma nyílik a tó keleti medencéjére. A tengert idéző tájat délnyugati irányban a Tihanyi-félsziget zárja le. A közel 4000 lélekszámú település Balatonakarattya és Balatonkenese egyesítésével keletkezett. A több mint 5000 hétvégi ház és nyaraló hatalmas, 12 km hosszan elnyúló rendezett, parkos, virágos üdülőtelepet alkot. Balatonakarattya üdülőtelepen építették ki a Balaton környékének második leghosszabb 2,5 km-es partvédő művét. Mögötte alakul ki az a Bercsényi, a Lidó és a Bezerédi strand. Balatonakarattya üdülőtelepen egyébként zenés, táncos vendéglő, csárda, cukrászda, népbolt, szabadtéri filmvetítés, szabadstrand működik. * - Figyelmükbe ajánljuk:,- Szállás Siófok ->,- Plázs Siófok ->,- Zamárdi Balatonsound ->

- BUDAPEST - BALATON TRANSZFER- Figyelem! - Kizárólag egyéni taxi, vagy minibuszos, transzfereket teljesítünk Budapest Liszt Fernc Repülőtér (Ferihegy) és a Balaton közeli települések, valamint Nyugat-Magyarország, városai, turisztikai célpontjai között. - Leggyakoribb transzfereink: Budapest - Balaton, Siófok, Zamárdi, BALATONSOUND, Balatonakarattya, Balatonvilágos, Balatonkenese, Balatonfőkajár. Balatonfűzfő, Litér, Papkeszi, Csajág, Füle, Polgárdi, Balatonalmádi, Balatonfüred, Veszprém, Tihany, Badacsony, Keszthely, Hévíz, Nagykanizsa, Nagyatád, Marcali, Kaposvár, Igal, Dombóvár, Tamási. - Vállalunk egyéni vagy kiscsoportos utakat bármely Nyugat-Magyarországi cím, hotel és a Budapest Repülőtér között. A taxi, minibusz transzferekre fix-árakat alkalmazunk, semmi rejtett költséget, vagy extra díjat nem számolunk fel az árajánlatunkban megadotton felül. Utasaink azért választanak bennünket, mert a rugalmas indulás, a háztól-házig személyszállítás, hogy nem kell idegenekkel együtt utazniuk, biztonságossá és kényelmessé teszi az utazást.


- NEMZETKÖZI SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS -> TRANSZFER


COVID-19 - Az éppen aktuális előírások és korlátozások betartásával folyamatosan biztosítjuk a nemztetközi transzfer szolgáltatást is. Kérjük legyen tekintettel arra, hogy egymás és a saját biztonságunk érdekében arc maszkot használunk az utazás során és ezt az utasainktól is elvárjuk! Külföldre vagy külföldről történő utazásaihoz szükséges imformációkat a Konzuli Szolgálat honlapján találhat.
- Készséggel állunk utasaink rendelkezésére ha üdülni utaznak és repülőgépük valamely környező ország repülőteréről indul, vagy oda érkezik Budapest Repülőtér helyett. Gyakoribb egyéb reptéri transzfereink: Bécs Schwechat Repülőtér, Graz Repülőtér, Pozsony Bratislava Repülőtér, Zagrab, Ljubljana Repülőtér, Hévíz Balaton Airport. - Taxi, Minibusz vagy Autóbusz? Nemzetközi fuvarozást végzünk versenyképes, kedvező árakon Magyarország, Budapest, Balaton és a környező Közép-Európai országok jelentősebb turisztikai célpontjai, nagyobb városai között: Budapest, Bécs, Pozsony Bratislava, Graz, Zagrab Salzburg, Praga, Český Krumlov, Brno, Plitvice, Rijeka, Ljubljana, Bled, Maribor, Triest, Velence, Garda-tó, Lido di Jesolo, Passau, München, Drezda ... stb. Vállalkozásunk rendelkezik a tevékenységhez szükséges valamennyi hatósági engedéllyel és megfelel a Nemzeti Közlekedési Hatóság által támasztott valamennyi törvényi feltételnek.


Utasvélemények

Maria Maglasang - Indonesia

I always wanted to visit these cities (Bratislava, Vienna, Budapest). I'm so happy, I found this site! Easy to book, enough details and information, so I didn't have to worry about anything. Thanks for the trip! I miss these places already! Best wishes: Maria from Indonesia

2018-03-19

Nancy Morton - USA

I got a European trip as a graduation gift from my mom. Due to some errors, we missed the train from Vienna to Budapest. Luckily, we found this site and it was really life-saving! After hours of worrying, we met a kind and helpful driver and it was a relief! It was a good idea, to use a professional service instead of getting lost in a foreign-language country even more. It was an enjoyable ride and we also got useful tips for sights, museums and restaurants. Thank you very much Emil!
Nancy Morton - USA California

2018-03-19

Marek Jablonsky - Poland

Hi! We were travelling with the kids from Vienna to Budapest with the option of travelling through the Danube Bend. So rich history and amazing view! Our guide and driver was so easy-going, helpful and intelligent. The kids enjoyed the time so much and learnt more, than in a history lesson! We would like to thank you for the ride. It was an awesome day, you made our trip so interesting! Thank You Emil! Regards: Marek Jablonsky - Poland

2018-03-19

Tommy Lim

"We had booked for us 3 Emil as a private driver from Vienna to Budapest in Sept. 2017 via his homepage viennabudapest.hu. It was easy to find all the informations on the site. His offer was promt and detailed, he answered for all our questions previously in his transfer confirmation. The pick up was in the exact time, the car is a luxury Mercedes E class estate car, enough luggage-rack for our 4 suitcases and hand bags. He offered us not a simple direct transport to Budapest but a scenic tour via Bratislava, which is the capital city of Slovakia. It was amazing!!! Highly recommended! Thank you Emil!"

2018-03-10

Daniel Sikorsky

It was an excellent ride and excellent car excellent driver.
Five stars!
Thanks Emil

2018-01-10

Dieter und Elke Schröder

Wir möchten uns für die pünktliche Abholung aus Pari bedanken.Wir
können Sie nur weiter empfehlen.
Grüße aus Schleswig Holstein!

Dieter und Elke Schröder

2017-07-06

Robert Venczel - USA Florida

Nálunk Amerikában teljesen más kép él a taxisokról. Nemrég meglátogattam az őseim földjét családommal. Sajnos a gyerekeim nem jól beszélik a Magyar nyelvet. Az interneten találták - szerencséjükre - a mi kedvenc magyar sofőrünket, aki nem csak, hogy kiválóan beszél angolul, de hihetetlen lexikális tudással rendelkezik. Innentől kezdve felébredt a kíváncsiságuk az Óhaza történelme és kultúrája iránt. Emil minden tiszteletet és elismerést megérdemel.
Köszönjük Emil! (Újra jövünk)

2016-03-04

Nyilvántartási szám: 25697297
Adószám: 51336985-1-34

Copyright: siofoktaxi.hu © 2009 - 2024

Bokros Emil

SIÓFOK TAXI ÉS MINIBUSZ, REPÜLŐTÉRI TRANSZFER
Bokros Emil EV.
Cím: 8600 Siófok Rigó utca 12.
Telefon: +36309366966 Angolul, Németül, Magyarul
E-Mail: siotaxi@siotaxi.hu