Reptéri transzfer ajánlat: Budapest - Siófok taxi: 39.000 Ft, minibusz: 54.000,-Ft / autó

Siófok Minibusz - Budapest városnézés - Dunakanyar - Pusztaprogram - Borkóstoló

Minibuszos kirándulás a Balaton körül, borkóstló Siófokon és Zamárdiban, Budapesti városnézés, Pusztaprogram lovasbemutató, Dunakanyar kirándulás

  Siófoki Taxi-, Minibusz - Minibuszos kirándulások: Vállalkozásunk kínálatában a taxi, minibusz szolgáltatások és a repülőtéri transzferek melett kiemelt szerepet kapnak a kislétszámú csoportoknak szervezett egyedi exkluzív minibuszos kirándulások a Balaton körül, borkóstlók Siófokon és Zamárdiban, "Siófok by night", Budapesti városnézések, Pusztaprogramok lovasbemutatóval, és a Dunakanyar szépségeinek bemutatása. Tekintse meg konkrét programajánlatainkat!

  Siófok Taxi Siófok

  Budapest városnézés minibusszal

 • Budapest városnézés minibusszal: Indulás: Siófokról, vagy Siófok környéki településekről. A városnézés útvonala: Gellérthegy, Citadella, Várnegyed, Mátyás templom, Halászbástya, Lánchid, Nagyvásárcsarnok, Zsinagóga, Operaház, Hősök tere, Bazilika, Parlament, Vigadó tér, Váci utca. Igény esetén bármikor elfogyasztható egy ebéd, mely történhet egyénileg vagy kérésre megszervezzük. Délután a pesti belvárosban szabadprogram. A program magyar, német, angol nyelvű vezetéssel történik.

  Siófok Taxi Siófok

  Puszta Program - lovasbemutatóval a Kiskunsági Nemzeti Parkban

 • Puszta Program - lovasbemutatóval a Kiskunsági Nemzeti Parkban: Indulás kb 8:00-kor. Megérkezés Kunpusztára a Varga tanyára kb 10:30-kor, ahol a vendégeket pogácsával és barackpálinkával fogadják. Lovaskocsikázás a pusztába, ahol a közelben fekvő Tanyamúzeumot látogatjuk meg. A visszaérkezés után kb. 45 perces művészi szinvonalú lovasbemutatóban gyönyörködhetünk. (pl. a Puszta-tizesfogat egyedülálló látványosság) A bemutatókat kiadós ebéd követi a csárdában. Menü: Bográcsgulyás, bőségtál húsokkal, köretekkel, házias sütemény, vörösborok, fehérborok, kávé. Hazaindulás: Kb 15:30-kor.

  Siófok Taxi Siófok

  Balaton - Bor - Folklór *** Siófok - Tihany - Badacsony - Szígliget

 • Balaton - Bor - Folklór *** Siófok - Tihany - Badacsony - Szígliget: Indulás: kb.12:00 - Komppal átkelés Tihanyba, ahol kb.1 óra tartózkodásra van lehetőség. Rövid séta során az Apátság és a Babamúzeum megtekintése. Tovább utazás Badacsonyba. Helyi borok kóstolgatása után lehetőség van őstermelőktől minőségi borok vásárlására. Szígligeten kb. 18:30-kor kezdődik a program, amely a 260 éves Eszterházy-borospincében a bormúzeum bejárása helyi vezetővel. Kb. 3 - 4 féle helyi bor bemutatása és borkóstoló. A vacsora jellegzetes és bőséges hidegtál-parasztvacsora. Korlátlan étel és italfogyasztás! A vacsora alatt a vendégek részesei egy művészi folklórprogramnak. Az est során végig hangulatos cigányzene szól. Hazautazás kb. 22:00-kor.

  Siófok Taxi Siófok

  Siófok - Dunakanyar - Esztergom - Visegrád - Szentendre

 • Siófok - Dunakanyar - Esztergom - Visegrád - Szentendre: Indulás: kb. 8:00-kor. Siófok - Székesfehérvár - Zsámbék - Esztergom. A Bazilika és a Kincstár megtekintése, majd rövid séta az ország legelső fővárosának központjában. Továbbutazás Visegrádra, ahol először a Fellegvárat és a Vármúzeumot járjuk be, majd elfogyasztunk egy (szó szerint) királyi lakomát a Reneszánsz étteremben. (XV. századi környezet, reneszánsz ételek és zene). Szentendrén kb. 2 óra tartózkodásra telik az időnkből. Nehéz felsorolni azt a rengeteg látnivalót, ami itt fogad bennünket. Hazaindulás: kb. 16:30-kor Budapest érintésével, Siófokra.

  Siófok Taxi Siófok

  Borkóstoló, borvacsora a Szent Kristóf Pincészetben Zamárdiban

 • Borkóstoló, borvacsora a Szent Kristóf Pincészetben Zamárdiban: A Szent Kristóf Pincészet 2000-ben épült Zamárdi legöregebb és legszebb pincesorán, idilli környezetben. Borpince, feldolgozó - és palackozó -, valamint 120 férőhelyes borkóstoló pince. A Pincegalériában kézművesek kiállítása tekinthető meg. 120 férőhelyes kerthelyiségüket gyümölcsfák lugasa teszi romantikussá. EGÉSZ ÉVBEN VÁRJÁK vendégeinket saját termelésű palackozott és kimért minőségi boraikkal, melyeket helyben fogyaszthatnak és vásárolhatnak. A borozgatás összekapcsolható lovaskovcsikázással, íjászkodással.
Siófok Taxi Siófok